Elindult az Egyszerű Drukker!

 2010.08.06. 15:22

Mi a fene ez?
 

Egy blog. Egy blog a fociról. Egy blog a focit körülvevő egyszerű szurkolókról, akik hozzászólásaikkal, kommentjeikkel vidámabbá, humorosabbá teszik a hétköznapjainkat.


Miről lesz szó?
 

Az oldal tematikája alapvetően napjaink magyar, ill. nemzetközi labdarúgására fog fókuszálni, górcső alá véve hazánk meghatározó futballportáljait, illetve az ezeken az oldalakon fellelhető fórumhozzászólásokat, kommenteket, esetleg a megjelenő cikkeket.


Nem lesz pár ember pipa, hogy itt megjelenik?


Minden esetben printscreen-eket fogok használni, hogy a bárminemű félreértést, belemagyarázást vagy az esetleges konfrontálódást elkerüljük.
 

A lényeg tehát: a blogon kizárólag olyan képek lesznek megtalálhatóak, melyeket a futballportálok töltöttek fel nyilvános, bárki által látogatható oldalaikra, illetve olyan kommentek kerülnek majd bemutatásra, melyeket az egyes oldalak felhasználói nyilvánosan, bárki számára elérhetően közzétettek.


A Kommentvadászat indul!
 

Címkék: indulás egyszerű drukker

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerudrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr162203726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

végh hanta · http://labdabiztos.blog.hu 2010.08.06. 16:35:52

Nem rossz ötlet, meglátjuk mi lesz belőle :)
süti beállítások módosítása