Amikor a kommentelő is EMBER

 2010.08.26. 16:30

Az oldalon folyamatosan próbáljuk nyomon követni a magyar és a nemzetközi labdarúgáshoz kapcsolódó vicces, érdekes vagy éppen elgondolkodtató kommenteket.

A mai nap során egy nagyon komoly és szomorú hírt olvashattunk napjaink vezető focioldalain: Törőcsik András, az Újpest korábbi csatára, az 55 éves legenda, agyi stroke-ot kapott.

Mindenekelőtt a legfontosabb: Mielőbb gyógyulást kívánunk Törőnek!

Ezen az oldalon alapvetően nem az ilyen típusú hírekkel szoktunk foglalkozni, de vannak pillanatok, amik arra késztetik az embert, hogy rájöjjön a felszínes, nevetséges és sok esetben igen döbbenetes kommentek mögött, sokszor valódi és normális emberek húzódnak - a szó nemes értelmében.

Hiszem, hogy minden szurkoló - legyen lila, zöld vagy éppen piros-fekete - bizonyos helyzetekben túllép a hétköznapi ellentéteken, adott esetben akár gyűlöleten és úgy tud viselkedni, mint egy valódi ember.

A Törő híréhez kapcsolódó kommentek is igazolják mindezt.

Forrás: NSO.hu
Letöltve: 2010.08.26.

A teljes képért kattints a képre!

 

 

Címkék: nso törőcsik egyszerű drukker pozitív példák

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszerudrukker.blog.hu/api/trackback/id/tr22249903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása